19/07/2016

2a Nit Solidària Costa Brava recapta 38.900 € per la lluita contra la sida

La 2a Nit Solidària Costa Brava, celebrada al Mas del Vent de Palamós, recapta 38.900 per la lluita contra la sida. Organitzada per la Fundació Lluita contra la Sida ( flsida.org ), Focus Engelhorn ( focusengelhorn.com ), la Fundació Lluís Coromina ( fundaciolluiscoromina.org) i Bonart Cultural ( bonart.cat ), es va celebrar el passat divendres 8 de juliol al Claustre del Mas del Vent a Palamós.

Una part dels diners obtinguts es destinarà a la linia de VIH de l’Hospital de Palamós. Empreses, institucions i particulars van oferir el seu suport a l’acte. Per exemple Brugarol, la Fundació Damm, Eurofirms, Jaumer Ferrer, la Fundació Integràlia- DKV, la Fundació Vila Casas, Supermercats Girona, Centre Institucions Barcelona, El Palauet, Casa Darnés, Familia Gou o Phoenix Vigilància i Seguretat.

Els 150 assistents van gaudir del sopar servit pel xef amb Estrella Michelin Nandu Jubany. La vetllada, presentada pel Mag Lari, va comptar amb les actuacions de la companyia internacional de dansa Cobosmika, amb seu a Palamós, la companyia sud-africana de circ social Zip Zap Circus i el mateix Mag Lari.

Focus Engelhorn se suma a la Fira Nadalenca de Palamós +
Congrés d’Arquitectura 2016 +
El Claustre del Mas del Vent de Palamós obrirà al públic el gener del 2016 +
El Museu de la Pesca Palamós presenta l’exposició “Lluita contra la Sida” +
The Last Cabaret a Las Heras +
Presentació estudi sobre llevats naturals del vi – 19 juny 2017 +
Residència d’arquitectura amb Will Alsop a Las Heras Imaginari +
11/12/2015 Convocatoria premsa: conveni pla obertura mas del Vent +

amb la col·laboració de BRUGAROL Web Design: iglésiesassociats