22/06/2017

El silenci ocult (performance a Las Heras) – 7 i 8 juliol 2017

Des de Focus Engelhorn, us convidem a compartir amb nosaltres el projecte To be honest · Girona, el proper dissabte dia 8 de juliol a 2/4 de nou del vespre, en el Monestir Cultural Les Heras de Canet d’Adri – Girona.

La performance, titulada El silenci ocult, qüestiona els rituals i ha estat elaborada per la companyia New Movement Collective de Londres.

Tota la proposta està dissenyada pel col·lectiu d’arquitectes londinenc AAIS, en el qual també hi ha implicat el reconegut arquitecte Will Alsop, i està patrocinat per Focus Engelhorn amb la col·laboració de l’empresa Brugarol.

El Silenci Ocult, és un performance artístic que presenta fragments interromputs en el transcurs d’una única línia narrativa. Es qüestiona la veracitat dels rituals convidant el públic a descobrir les múltiples perspectives que es desvetllen en el nostre recorregut a través de l’espai. Una coreografia acuradament elaborada en col·laboració amb la companyia de dansa New Movement Collective repta el públic a enunciar una línia narrativa en comú d’un moment compartit. El performance ens convida a avaluar i delinear un nou significat de “veritat”. El Silenci Ocult envolta l’experiència del públic en un entorn enigmàtic amb múltiples recorreguts.
La instal·lació és una estructura efímera translúcida on 3 ballarins desenvoluparan el performance enmig d’un joc de llums i ombres.
La durada total és de 15 min i serà complementat el 7 amb un taller de documentació coreografica per a estudiants i el 8 amb l’performative dinner per a gent rellevant de l’escena creativa de Girona i Barcelona.

Divendres 7 juliol 2017 – 19.30 h
El peformance idealment serà a l’espai del “Music Room” a Las Heras  (Canet d’Adri)  igual que per al taller de documentació
Dissabte 8 juliol 2017 – 20.30 h
El peformance idealment serà a l’espai del “Music Room”de Las Heras (Canet d’Adri) i el sopar serà a la terrassa

Tots dos esdeveniments estan planejats per a un màxim de 30-40 persones amb l’objectiu de reunir públic general per al 7. Per el 8 de juliol estem buscant qualitat en l’audiència contactant a gent rellevant del medi creatiu, és a dir directius i caps de despatxos, oficines i institucions de cultura, dansa, arquitectura, fotografia, etc. Doncs creiem que és una perfecta oportunitat de difusió i networking tant per Las Heras com per AAIS( Architectural Association Interprofessional Studio. London)

Cal reserva prèvia al correu focusengelhorn@focusengelhorn.com

 

La I Nit Solidària Costa Brava recapta 60.000 euros i també ajuda al tercer sector de Palamós +
Focus Engelhorn rebutja l’actuació policial de l’1 d’octubre +
Festival de dansa ONADAnce al Mas del Vent – 9 de juliol de 2017 +
El celler Brugarol, escenari de la trobada ‘Focus d’infiltració: Visions i reptes de l’arquitectura catalana contemporània’ +
La 3a Nit Solidària de la Costa Brava recapta 35.400 € a favor dels Artistes Outsiders. Moltes gràcies per la solidaritat compartida. +
El silenci ocult (performance a Las Heras) – 7 i 8 juliol 2017 +
Residència d’arquitectura amb Will Alsop a Las Heras Imaginari +
Presentació estudi sobre llevats naturals del vi – 19 juny 2017 +

amb la col·laboració de BRUGAROL Web Design: iglésiesassociats