06/11/2015

Focus Engelhorn col·labora amb les jornades culturals que Girona dedica a Thomas Mann

La Casa de Cultura de la Diputació de Girona i l’Ajuntament de Girona organitzen Univers, unes jornades culturals, que cada mes de juny, des de l’any 2004, dediquen a un gran nom de la literatura universal.

Del 25 de maig al 17 de juny s’ha celebrat, amb la col·laboració, entre d’altres, de Focus Engelhorn, Univers Mann, dedicat a l’escriptor alemany Thomas Mann (1875-1955), premi Nobel de Literatura l’any 1929 i autor d’obres fonamentals com La muntanya màgica, Mort a Venècia o Els Buddenbrook.

La iniciativa va néixer amb la celebració del centenari del Bloomsday, dia recreat per James Joyce a la novel·la Ulisses, l’acció de la qual transcorre el 16 de juny de 1904. Des d’aleshores, cada any s’homenatja un gran autor de les lletres universals. Sempre sota denominació Univers, s’ha dedicat el projecte als universos literaris de Sartre, Proust, Woolf, Kafka, Calvino, Faulkner, Pessoa, Borges, Homer i Tolstoi.

'Univers' són unes jornades culturals, que cada mes de juny, des de l'any 2004, es dediquen a un gran nom de la literatura universal
Portes obertes al claustre del Mas del Vent +
Congrés d’Arquitectura 2016 +
VISITA GUIADA AL MAS DEL VENT – 07 octubre 2017 +
Focus Engelhorn impulsa l’exposició ‘RCR Arquitectes. Papers’, a l’Arts Santa Mònica +
12/12/2015 FESTA DE LA CADIRA – LAS HERAS (GIRONA) +
Habitar el silenci +
La 3a Nit Solidària de la Costa Brava recapta 35.400 € a favor dels Artistes Outsiders. Moltes gràcies per la solidaritat compartida. +
Focus Engelhorn amb l'(a)phònica, el Festival de la Veu de Banyoles +

amb la col·laboració de BRUGAROL Web Design: iglésiesassociats