15/12/2014

Focus Engelhorn se suma a la Fira Nadalenca de Palamós

La 38a edició de la tradicional Fira Nadalenca de Palamós, que es va celebrar el 14 de desembre del 2014, va batre el rècord de recaptació, arribant a la xifra de 18.077,28€.

Aquesta xifra és resultant de les aportacions econòmiques realitzades durant setmanes, de les activitats escèniques programades, així com de la venda de productes i sorteig de quadres durant la realització de la tradicional Fira Nadalenca celebrada al carrer Major de Palamós.

Focus Engelhorn esdevé una plataforma del territori que acull, integra i interrelaciona les arts, el paisatge i les iniciatives socials i educatives, va voler sumar-se a Fira Nadalenca organitzant una subhasta de diverses ampolles màgnum del vi de la bodega Bell-lloc, aconseguint recaptar un global de 5.000 € que es van aportar íntegrament a Fira Nadalenca.

L’Associació Fira Nadalenca de Palamós, que també va comptar amb el suport de l’Associació Front al Mar i la companyia de teatre infantil Els Cosinets, va destinar els diners a tres projectes d’ajut a persones amb discapacitats psíquiques del Baix Empordà: Afatram, l’Ampa de l’escola Els Àngels i la Fundació Vimar.

Habitar el silenci +
Tres col·leccions amb un objectiu: l’art +
Focus Engelhorn impulsa l’exposició ‘RCR Arquitectes. Papers’, a l’Arts Santa Mònica +
El Mas del Vent acull la primera Nit Solidària Costa Brava per la recerca de la Sida +
VISITA GUIADA AL MAS DEL VENT – 07 octubre 2017 +
Residència artística LAS HERAS IMAGINARI – HAMLET +
11/12/2015 Convocatoria premsa: conveni pla obertura mas del Vent +
Focus Engelhorn amb els actes de celebració de 15 anys de la revista Bonart +

amb la col·laboració de BRUGAROL Web Design: iglésiesassociats