15/12/2014

Focus Engelhorn se suma a la Fira Nadalenca de Palamós

La 38a edició de la tradicional Fira Nadalenca de Palamós, que es va celebrar el 14 de desembre del 2014, va batre el rècord de recaptació, arribant a la xifra de 18.077,28€.

Aquesta xifra és resultant de les aportacions econòmiques realitzades durant setmanes, de les activitats escèniques programades, així com de la venda de productes i sorteig de quadres durant la realització de la tradicional Fira Nadalenca celebrada al carrer Major de Palamós.

Focus Engelhorn esdevé una plataforma del territori que acull, integra i interrelaciona les arts, el paisatge i les iniciatives socials i educatives, va voler sumar-se a Fira Nadalenca organitzant una subhasta de diverses ampolles màgnum del vi de la bodega Bell-lloc, aconseguint recaptar un global de 5.000 € que es van aportar íntegrament a Fira Nadalenca.

L’Associació Fira Nadalenca de Palamós, que també va comptar amb el suport de l’Associació Front al Mar i la companyia de teatre infantil Els Cosinets, va destinar els diners a tres projectes d’ajut a persones amb discapacitats psíquiques del Baix Empordà: Afatram, l’Ampa de l’escola Els Àngels i la Fundació Vimar.

Un total de 200 alumnes de Palamós visiten els claustre del Mas del Vent +
Perspectiva ‘outsider’ en l’era global +
26-27/11/2015 Paisatge, economia i empresa +
Acte Fira Nadalenca de Palamós al Mas del Vent · 30 gener 2018 +
NMNW Neither Man Nor Woman al Claustre del Mas del Vent +
8 de Juliol – 2a Nit Solidària Costa Brava +
10 juliol – ONADAnce – festival de dansa Palamós +
01/16 Cenacle – L’eremita +

amb la col·laboració de BRUGAROL Web Design: iglésiesassociats