06/11/2015

Les propostes més independents del Swab, de la mà de Focus Engelhorn

Swab, la fira d’art contemporani de Barcelona, ha presentat en l’edició d’enguany, que s’ha celebrat de l’1 al 4 d’octubre, al Pavelló Italià de Fira Barcelona, el programa Swab Seed by Focus Engelhorn.

David Armengol, ha presentat per primera vegada al Swab, un espai de visibilitat i debat centrat en propostes independents de galeries situades a Barcelona i a altres ciutats com Madrid o Berlín. Espais que, des de la potència i inestabilitat de només dependre d’ells mateixos, s’han convertit en un dels escenaris més fructífers i dinàmics del panorama cultural de la ciutat.

Swab Seed, patrocinat per Focus Engelhorn, funciona des d’un doble registre. D’una banda, és un espai físic de presentació col·lectiva d’espais independents; per l’altre, i sota el títol d’Intensitat i Supervivència: pràctica artística des de l’independent, és un programa públic de taules rodones i xerrades amb els seus protagonistes.

Hi han participat els següents espais de Barcelona: El Palomar, Arts Coming, Me & the curiosity, La Galería Encantada, Halfhouse i The Green Parrot. A més de Salón, de Madrid, i Junefirst, de Berlín.

Swab Seed és un espai de visibilitat i debat centrat en propostes independents de galeries situades a Barcelona i a altres ciutats com Madrid o Berlín
Les propostes més independents del Swab, de la mà de Focus Engelhorn +
13/12/2015 FIRA NADALENCA DE PALAMÓS +
Perspectiva ‘outsider’ en l’era global +
Llegendes i cançons a Mas Salvà · 24 de maig 2018 +
Pla d’activitats Focus Engelhorn 2017 +
Focus Engelhorn impulsa l’exposició ‘RCR Arquitectes. Papers’, a l’Arts Santa Mònica +
VISITA GUIADA AL MAS DEL VENT I A L’EXPOSICIÓ “COSSOS-TÒTEMS” – 19 agost 2017 +
The Last Cabaret a Las Heras +

amb la col·laboració de BRUGAROL Web Design: iglésiesassociats