06/11/2015

Les propostes més independents del Swab, de la mà de Focus Engelhorn

Swab, la fira d’art contemporani de Barcelona, ha presentat en l’edició d’enguany, que s’ha celebrat de l’1 al 4 d’octubre, al Pavelló Italià de Fira Barcelona, el programa Swab Seed by Focus Engelhorn.

David Armengol, ha presentat per primera vegada al Swab, un espai de visibilitat i debat centrat en propostes independents de galeries situades a Barcelona i a altres ciutats com Madrid o Berlín. Espais que, des de la potència i inestabilitat de només dependre d’ells mateixos, s’han convertit en un dels escenaris més fructífers i dinàmics del panorama cultural de la ciutat.

Swab Seed, patrocinat per Focus Engelhorn, funciona des d’un doble registre. D’una banda, és un espai físic de presentació col·lectiva d’espais independents; per l’altre, i sota el títol d’Intensitat i Supervivència: pràctica artística des de l’independent, és un programa públic de taules rodones i xerrades amb els seus protagonistes.

Hi han participat els següents espais de Barcelona: El Palomar, Arts Coming, Me & the curiosity, La Galería Encantada, Halfhouse i The Green Parrot. A més de Salón, de Madrid, i Junefirst, de Berlín.

Swab Seed és un espai de visibilitat i debat centrat en propostes independents de galeries situades a Barcelona i a altres ciutats com Madrid o Berlín
24È CROS ATLÈTIC VILA DE PALAMÓS · 9 novembre 2017 +
Arts, paisatge i integració +
Les propostes més independents del Swab, de la mà de Focus Engelhorn +
Un total de 200 alumnes de Palamós visiten els claustre del Mas del Vent +
FOCUS ENGELHORN A BON ART +
ART+PATRIMONI+PAISATGE – 23 novembre 2017 +
El Mas del Vent acull la primera Nit Solidària Costa Brava per la recerca de la Sida +
Residència d’arquitectura amb Will Alsop a Las Heras Imaginari +

amb la col·laboració de BRUGAROL Web Design: iglésiesassociats