19/07/2016

The Last Cabaret a Las Heras

El passat dissabte s’ha celebrat al Monestir Cultural de Las Heras un taller-teatral impartit per Kiku Mistu on ha presentat “The Last Cabaret” el projecte artístic combina perfomance en un format de 12 taüts cabareters. Del 27 de juny al 3 de Juliol han estat exposats al nostre espai de Las Heras a Canet d’Adri (Girona)

L’Últim Cabaret és una obra d’art transdisciplinar que enfronta a l’esser humà davant la mort. Escull a l’artista de cabaret com a paradigma de l’essència de l’ésser humà i utilitza el cabaret i els seus múltiples llenguatges per a homenatjar a la mort, en una cerimònia de enfrontament i alhora de reconciliació. L’objectiu de és trencar el tabú de la mort, inclús més enllà de la mort física, acceptant-la com a quelcom intrínsec a l’esser humà. Hem de morir per néixer.

Exposició d’una col·lecció “ready made” de 12 taüts redissenyats per donar- los un nou ús metafòric. Cada taüt pren un nova vida reconvertit en objecte quotidià: un rellotge de pèndol, un tocador, una banyera, un casino … i així fins a dotze. Cada taüt reflexiona sobre un tema vital diferent: el temps, la vanitat, l’expiació de la culpa, el viatge de la vida, l’atzar, l’amor i el desamor, el renéixer, el transcendir a la mort, la vida com una aventura, qualsevol temps passat va ser millor, l’hedonisme i el banquet de la vida, el carpe diem…

Per saber més: www.kikumistu.com

 

Acció-performance a manera de presentació
interactiva on el públic pot experimentar en primera
persona amb cada Taüt Cabareter i el seu procés
poètic.
Focus Engelhorn patrocina la 9a edició de les Jornades de Muntanya i Natura +
11/12/2015 Convocatoria premsa: conveni pla obertura mas del Vent +
Residència artística LAS HERAS IMAGINARI – HAMLET +
El Mas del Vent , Palamós i l’Empordanet amb els amics MNAC +
Presentació estudi sobre llevats naturals del vi – 19 juny 2017 +
The Last Cabaret a Las Heras +
NMNW Neither Man Nor Woman al Claustre del Mas del Vent +
El Claustre del Mas del Vent de Palamós obrirà al públic el gener del 2016 +

amb la col·laboració de BRUGAROL Web Design: iglésiesassociats