19/07/2016

2a Nit Solidària Costa Brava recapta 38.900 € per la lluita contra la sida

La 2a Nit Solidària Costa Brava, celebrada al Mas del Vent de Palamós, recapta 38.900 per la lluita contra la sida. Organitzada per la Fundació Lluita contra la Sida ( flsida.org ), Focus Engelhorn ( focusengelhorn.com ), la Fundació Lluís Coromina ( fundaciolluiscoromina.org) i Bonart Cultural ( bonart.cat ), es va celebrar el passat divendres 8 de juliol al Claustre del Mas del Vent a Palamós.

Una part dels diners obtinguts es destinarà a la linia de VIH de l’Hospital de Palamós. Empreses, institucions i particulars van oferir el seu suport a l’acte. Per exemple Brugarol, la Fundació Damm, Eurofirms, Jaumer Ferrer, la Fundació Integràlia- DKV, la Fundació Vila Casas, Supermercats Girona, Centre Institucions Barcelona, El Palauet, Casa Darnés, Familia Gou o Phoenix Vigilància i Seguretat.

Els 150 assistents van gaudir del sopar servit pel xef amb Estrella Michelin Nandu Jubany. La vetllada, presentada pel Mag Lari, va comptar amb les actuacions de la companyia internacional de dansa Cobosmika, amb seu a Palamós, la companyia sud-africana de circ social Zip Zap Circus i el mateix Mag Lari.

9 /12/ 2015 Monogràfic sobre internacionalització de l’Art Català +
Tres col·leccions amb un objectiu: l’art +
ART+PATRIMONI+PAISATGE – 23 novembre 2017 +
Festival de dansa ONADAnce al Mas del Vent – 9 de juliol de 2017 +
XV Rally Costa Brava Històric Palamós +
Les propostes més independents del Swab, de la mà de Focus Engelhorn +
3a Nit Solidària Costa Brava · Artistes Outsiders – 2 setembre 2017 +
24È CROS ATLÈTIC VILA DE PALAMÓS · 9 novembre 2017 +

amb la col·laboració de BRUGAROL Web Design: iglésiesassociats