19/07/2016

2a Nit Solidària Costa Brava recapta 38.900 € per la lluita contra la sida

La 2a Nit Solidària Costa Brava, celebrada al Mas del Vent de Palamós, recapta 38.900 per la lluita contra la sida. Organitzada per la Fundació Lluita contra la Sida ( flsida.org ), Focus Engelhorn ( focusengelhorn.com ), la Fundació Lluís Coromina ( fundaciolluiscoromina.org) i Bonart Cultural ( bonart.cat ), es va celebrar el passat divendres 8 de juliol al Claustre del Mas del Vent a Palamós.

Una part dels diners obtinguts es destinarà a la linia de VIH de l’Hospital de Palamós. Empreses, institucions i particulars van oferir el seu suport a l’acte. Per exemple Brugarol, la Fundació Damm, Eurofirms, Jaumer Ferrer, la Fundació Integràlia- DKV, la Fundació Vila Casas, Supermercats Girona, Centre Institucions Barcelona, El Palauet, Casa Darnés, Familia Gou o Phoenix Vigilància i Seguretat.

Els 150 assistents van gaudir del sopar servit pel xef amb Estrella Michelin Nandu Jubany. La vetllada, presentada pel Mag Lari, va comptar amb les actuacions de la companyia internacional de dansa Cobosmika, amb seu a Palamós, la companyia sud-africana de circ social Zip Zap Circus i el mateix Mag Lari.

Pla d’activitats Focus Engelhorn 2017 +
Arts, paisatge i integració +
Llegendes i cançons a Mas Salvà · 24 de maig 2018 +
FOCUS ENGELHORN A BON ART +
Marxa Mar i Muntanya Vila de Palamós · 17 de juny 2018 +
11/12/2015 Convocatoria premsa: conveni pla obertura mas del Vent +
Acte Fira Nadalenca de Palamós al Mas del Vent · 30 gener 2018 +
Un retorn a la simplicitat, a la rusticitat ben entesa +

amb la col·laboració de BRUGAROL Web Design: iglésiesassociats