11/06/2016

8 de Juliol – 2a Nit Solidària Costa Brava

Per segon any consecutiu la Fundació Lluita contra la Sida, Focus Engelhorn, Fundació Lluis Coromina i Bonart s’uneixen per recaptar fons per la lluita contra una malaltia que afecta més de 37 milions de persones al món.

Es tracta d’un sopar-espectacle solidari per a 250 persones presentat pel Mag Lari, que comptarà amb les actuacions de Cobosmika,  companyia internacional de dansa amb seu a Palamós, la màgia del mateix Mag Lari i la música del DJ Fede Sardà. Una nit única amb un sopar servit pel xef amb estrella Michelin Nandu Jubany.

L’agost del 2015 es va celebrar al Mas del Vent de Palamós la primera edició de la Nit Solidària Costa Brava dedicada a la recerca
de la sida. Es van recaptar 60.000 euros, una part dels quals es van destina a la Fira Nadalenca de Palamós, que històricament subvenciona entitats que treballen amb persones amb capacitats especials al Baix Empordà.
El sopar, per a 160 comensals, va ser un èxit de participació. Hi van assistir l’Hble. Sr. Santi Vila, aleshores Conseller de Territori i Sostenibilitat i actual Conseller de Cultura, i l’actual president de la Generalitat de Catalunya, el Molt Hble. Sr. Carles Puigdemont

savethedate (1)

Descarrega pdf: 2aNitSolidariaCostaBrava

NIT SOLIDÀRIA COSTA BRAVA PER LA RECERCA DE LA CURA DE LA SIDA
Focus Engelhorn patrocina l’edició de ‘El mirall de l’Heure Bleue’, de Xavier Escribà +
ART+PATRIMONI+PAISATGE – 23 novembre 2017 +
Focus Engelhorn col·labora amb les jornades culturals que Girona dedica a Thomas Mann +
CINEMA AMBIENTAL AL CELLER BRUGAROL · 9 de maig 2018 +
12/12/2015 FESTA DE LA CADIRA – LAS HERAS (GIRONA) +
Un total de 200 alumnes de Palamós visiten els claustre del Mas del Vent +
The Last Cabaret a Las Heras +
Focus Engelhorn patrocina la 9a edició de les Jornades de Muntanya i Natura +

amb la col·laboració de BRUGAROL Web Design: iglésiesassociats