11/08/2015

La I Nit Solidària Costa Brava recapta 60.000 euros i també ajuda al tercer sector de Palamós

El 9 d’agost es va celebrar al Mas del Vent de Palamós la primera edició de la Nit Solidària Costa Brava dedicada a la recerca de la Sida i a la feina d’investigació del doctor Bonaventura Clotet.

La vetllada, organitzada per Focus Engelhorn, la Fundació Lluís Coromina i Bonart Cultural conjuntament amb la Fundació Lluita contra la Sida, va aconseguir recaptar 60.000 euros.

A més, es van dur a terme altres iniciatives per accentuar el caràcter benèfic de la vetllada: Lluís Coromina, president de la Fundació Lluís Coromina, va posar a la venda l’escultura Dona creada el 1983 per l’artista català Jaume Plensa, per poder augmentar el donatiu a la Fundació Lluita contra la Sida.

Durant la gala, que va aglutinar en un entorn privilegiat música, teatre i dansa, també es va realitzar una acció de micro mecenatge per a recaptar fons per a projectes amb persones amb discapacitat, ajudes que es gestionaran de forma local des de la Fira Nadalenca de Palamós, que històricament destina els beneficis a subvencionar entitats que treballen amb persones amb discapacitat al Baix Empordà.

El sopar, per a 160 comensals, entre els quals el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, va anar a càrrec de cinc xefs gironins amb Estrella Michelin: Quim Casellas, del Casamar de Calella de Palafrugell; Marc Gascons, d’Els Tinars de Llagostera; Fina Puigdevall, de Les Cols d’Olot; Pere Arpa, de Ca l’Arpa de Banyoles; i finalment, Albert Sastregener, del Bo.Tic de Corçà. Una excel·lència culinària que va tenir el seu punt àlgid amb la presència del millor restaurant del món, El Celler de Can Roca que es va fer càrrec de les postres.

Per a donacions destinades a la Fundació Lluita contra la Sida: ES78 2100 0325 4902 0011 2862.

El sopar, per a 160 comensals, va anar a càrrec de cinc xefs gironins amb Estrella Michelin
Per una “Arcàdia” postmoderna +
13/12/2015 FIRA NADALENCA DE PALAMÓS +
Habitar el silenci +
Les propostes més independents del Swab, de la mà de Focus Engelhorn +
24È CROS ATLÈTIC VILA DE PALAMÓS · 9 novembre 2017 +
Focus Engelhorn impulsa l’exposició ‘RCR Arquitectes. Papers’, a l’Arts Santa Mònica +
9 /12/ 2015 Monogràfic sobre internacionalització de l’Art Català +
Roda de Premsa – Pla d’accions Focus Engelhorn 2017 +

amb la col·laboració de BRUGAROL Web Design: iglésiesassociats